tisdag 12 juli 2016

Nu är de här

Natten mellan fredag och lördag var det dags för Smillas valpar att komma ut. Under dagen hade hon varit med på en promenad och då varit pigg och glad så att det skulle vara dags för valpar samma kväll kändes kanske lite oväntat.

Det blev en ganska lätt födsel förutom när valp nummer 2 skulle ut. Då drog det ut på tiden och diverse aktiviteter testades för att något skulle hända. Efter ett par timmar kom den och förklaringen var att den lilla valpen låg åt fel håll. Resterande valpar kom på löpande band och totalt blev det 4 hanar och 2 tikar. Alla 7 mår finfint och Smilla är en jätte duktigt mamma.

Vi andra 5 har varit på vårt årliga besök i Örebro denna helgen och har haft 3 fantastiska dagar. Sommarvärme och sol vilket inneburit bad, picknick, grillning, middag i trädgården, vattenballongskrig, studsmattehoppning och en massa lek. Men det tar på krafterna...jösses vad vi var trötta igår och kom först upp ur sängen halv tio i morse.

Idag är planen att så småningom dra oss söder ut till Frillesås och hoppas på att få lite gott väder även under den vistelsen. Imorgon så ska jag äntligen åka ner till Varberg och få träffa min lilla duktiga hund och hennes 6 små liv. Åh vad mysigt det ska bli :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar