tisdag 1 december 2015

Hemskt väder

Fy tusan vilket hemskt väder vi har haft denna veckan. Mycket inomhusaktiviteter både för barnen och hundarna har det blivit. Det är dock lättare att aktivera barnen inne då de är inne i en pussla-, bygga lego-, pärla- och målaperiod. Hundarna går ju också bra att aktivera inne, i alla fall till en viss nivå.

Men när vi härom kvällen funderade på om man på något sätt kunde få dem att kissa på toaletten för att slippa gå ut då är vädret inte roligt. Det slutade med att de fick på sig var sitt täcke, jag tog största paraplyet och sedan gick vi ut på baksidan. Vi var ute i max en minut men det räckte för att bli genomblöta så det var en himla tur att de hade sina täcken på sig.


Nu är det bara 1,5 vecka kvar till tävling och startlistorna har lagts ut på SBK:s hemsida. Smilla kom med i ena klassen och står som 2:a reserv i andra klassen. Jag hoppas ju att det ska räcka med en start men det vet man ju aldrig ;)

För Ester blir det debut i fortsättningsklassen. Hon hatar ju verkligen detta väder vi har nu och tycker inte ens träningen är särskillt kul men jag hoppas hon ska piggna till på tävlingen som är inomhus, på Göteborgs hundarena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar