tisdag 17 november 2015

En helg i Frillesås

I fredags åkte vi ner till Frillesås och tillbringade sedan hela helgen där. Riktigt skönt att åka iväg allihop utan att ha något speciellt inplanerat mer än att fira Karin och Frida en stund på lördag em.

På lördagen fick jag och Claes möjligheten att springa en runda tillsammans. Det är inte ofta vi får till det nu för tiden så det var väldigt trevligt. Smilla hade ganska mycket energi på lördagsmorgonen så hon fick också följa med. Vi sprang 9 km och hon var jätteduktig. Sprang lugnt och fint i trav vid sidan om hela tiden. Svansen upp och inte speciellt trött efteråt.

På söndagen sken solen så det fick bli en rejäl promenad i Frillesås, delvis vid havet. Till hundarnas stora glädje fick vi sällskap av Lollo och Mio. Hundarna kunde vara lösa delar av promenaden och då blev det mycket lek och spring.

Träning har det inte blivit mycket av vilket det inte brukar bli i november och december. Varken väder, tid eller ork är tillfredsställande under dessa månader så det får helt enkelt bli en paus. Det behöver inte alltid vara helt fel och efter nyår när allt lugnar ner sig så brukar träningslusten komma tillbaka igen. Det ser vi fram emot.


Bus och lek med Mio
Härligt novemberväder


Ett dopp i det blå är ändå ett måste enligt Smilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar