torsdag 18 juli 2013

Semester

Nu är vi på "semester" hos mamma och pappa i Stråvalla. Därför blir det bara en kort uppdatering via mobilen. Vi kom ner i måndags efter mitt besök hos MVC. Här stannar vi till imorgon och sedan blir det några dagar hos Claes föräldrar i Frillesås innan vi åker hem igen.

Smilla har varit jätte duktig på att anpassa sig till den nya miljön. Cool som hon är så gillar hon läget och slår sig till ro på den nya platsen.

Vår familj bor i gästhuset och kan sköta oss själva på morgonen. Det är väldigt skönt eftersom det blir lite galet då ibland.

Det händer mycket när man är på semester så Smilla har sovit väldigt bra. Igår gick och lade oss vid 23 och hon sov i ett sträck till kl 7. Det tycker jag är kanon för en valp på 11,5 veckor.

Kanske inte så konstigt ändå för igår blev det en händelserik dag. Första besöket på stranden vilket var toppen. Hundarna badade och lekte en lång stund, sen slocknade Smilla på en fäll under parasollet. Fick faktiskt bära henne hem för hon var så trött.

Världen är liten och vi träffade även på Smillas kullbror på gatan. Hans husses föräldrar bor på samma gata så det fick bli en liten valpträff i trädgården på kvällskvisten.

Kommer skriva mer om denna vecka när vi kommer hem och framför allt lägga ut en massa bilder.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar