onsdag 24 juli 2013

Esters dag

Igår blev det lite av "Esters dag", hon fick lite mer uppmärksamhet medans syster yster mest fick hänga med. Det började med saker som kanske inte uppskattas mest men ändå var välbehövliga.

Bad i badkaret, torkning, tvätt av öron, klippning av klor och slutligen en ordentlig genomborstning. Badet i badkaret gick väldigt mycket bättre än förra gången. Hon stod stilla och försökte inte hoppa ut, jag tror faktiskt att hon tyckte det var skönt för det var en väldigt varm dag igår.

På kvällen blev det lite roligare när det var dags för spårarbete. Jag hade varit ut några timmar innan och lagt ett spår i skogen här hemmavid. Hon gick lugnt och koncentrerat men precis som sist så missade hon en av 5 apporter. Jag gör dock inte så stor affär av det utan bara njuter över att hon är så duktig i spåret.


Kvällen avslutades med en lite promenad i skogen för bägge hundarna. Det både syns och märks att Smilla blir äldre och hon orkar redan så mycket mer. Kvällen blev väldigt lugn här hemma och båda hundarna sov gott i soffan när vi slappade lite framför TV:n.

Idag har jag, Vilmer och Smilla varit iväg en sväng till Barnens Miljöark  igen. Smilla hade så mycket energi i morse, morgonen är verkligen hennes tid på dagen. Hon hängde med runt på lekplatsen och kollade in Vilmer när han hälsade på djuren. Miljöträning tar på krafterna så nu sover hon gott.

1 kommentar: