tisdag 11 april 2017

Friska igen

Då verkar det som att vi alla är friska här hemma igen. Det räckte tyvärr inte med en virusinfektion på luftrör och stämband  för Vilmer just nu, han lyckades och få en otrevlig infektion i sin tumme som krävde antibiotika. Kuren är inte riktigt avslutad ännu men tummen ser så gott som läkt ut igen.

Även Esters mage verkar ha stabiliserat sig. I en månad har hon varit bra nu och i slutet på förra veckan drog vi ner kortisondosen ytterligare. Nu får hon bara ½ tablett varannan dag och med den lilla dosen har hon så gott som inga biverkningar. Skulle det bli ett måste att stå på en sådan dos så känns det inte som så illa för henne ändå.

Trots det fina vädret så valde jag denna "hund-förmiddag" att lägga den största delen på att trimma av hundarna. Tassarna tog jag för 2 veckor sedan men resten behövde sig en omgång. Det gick ganska fort så vi hann ändå med en sväng i skogen innan det var dags för mig att cykla till jobbet.

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar sedan är det dags att fira påsk tillsammans med vår familjer i Stråvalla och Frillsås. Det ska bli så skönt att vara lite lediga och allihopa tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar