söndag 29 december 2013

Julen 2013

Nu är julhelgen över och det har varit roligt men intensivt. 2 nätter hos mamma och pappa och sedan 2 nätter hos Claes föräldrar. På båda ställena var det stundtals väldigt mycket folk och barn som är lite hundrädda och då fick hundarna hålla sig undan.

På julafton fick de vara i "mitt" rum hos mamma och pappa. Det gick jättebra och de höll sig lugna. Hos Lidéns bor vi i källaren och där fann de sig också att vara själva emellanåt. Härligt att det fungerar och den som fixade det bäst är faktiskt Smilla. Ester gnäller lite ibland och det är mest när vi sitter och äter. Hon kan ju missa en smula när hon inte är på plats under bordet ;-)

På nyår ska vi vara hemma och bara ta det lugnt. Smillas första nyår, vilket inte bör vara några problem men Ester är inte helt nöjd med fyrverkerierna. Det brukar funka rätt bra bara hon slipper gå ut, inomhus här hemma är hon ganska lugn.

Det var väldigt blandat väder men oavsett så var vi ute på många långpromenader så att hundarna skulle tycka det var ok att ligga och vila där emellan. Här kommer lite bilder från helgen som gått.

Blåsig promenad på Stråvalla strand dan för dan före dopparedagen. Mycket tång hade blåst upp på stranden.

 Full rulle på Smilla medan Vilmer gungar och tittar på havet

Kul att nosa runt i alla spännande dofter

 Julaftons morgon med våra två nissar

 Full fart även på plaskig åker. Smilla blöt från topp till tå :)

Kusinerna fick besök av tomten. Bara Stella som missade honom eftersom hon tog en lur just då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar