lördag 12 oktober 2013

Hemma igen

Det var riktigt roliga att träffa lilla Smilla igen och hon kände allt igen oss. Hon verkade glad över att se både där oss, Vilmer och Ester. Den nya lilla figuren som satt i bilbarnstolen var ju också lite spännande förstås.

Det blev en lugn hemresa och när vi kom hem till Blåbärsvägen gick hon rakt in och lade sig i korgen. Man märkte inte alls att hon varit borta i 10 dagar. Första dygnet var väldigt lugnt och hon sov mest.

Undrade lite hur hon skulle reagera när jag är uppe och ammar på nätterna, man vill ju inte att hon ska tro att det är morgon och drar igång, men hon följde bara med och lade sig i kökssoffan bredvid mig. Inga som helst problem med andra ord och det var varit lugnt fram till sju-halv åtta på morgonen.

Igår blev äntligen det efterlängtade badet av, kanske inte så efterlängtad från hennes del men eftersom hon var smutsig redan innan hon åkte så var det verkligen dags nu. Mjuk, fin och ren blev hon i alla fall och nästa vecka ska jag sätta igång och trimma båda hundarna.

Jag hade beställt 2 st nya halsband till hundarna som kom på posten när Smilla var borta. Igår provade vi dem och oj vad tjusiga dem blev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar