måndag 17 januari 2011

Ännu en helg är förbi

Den här helgen har vi tillbringat i Frillesås tillsammans med Claes familj. Ester och Simba fick åka ner tillsammans med mamma och pappa redan på fredag morgon. De fick sig en skön dag på landet och springa av sig ordenligt nere vid havet. Vi hämtade upp dem på kvällen innan vi anlände till Frillsås.

På lördagen firade vi Claes mamma som fyllt år i veckan och det tillsammans med Claes systrar och deras respektive. Det blir ganska mycket barn- och väntabarn-snack när vi ses eftersom Karin också är gravid. Hon är precis 3 månader före mig så deras bebis förväntas komma i början av april. Det är väldigt roligt att vi ska ha så tätt och det känns bra att hon hela tiden är lite före :)

I övrigt var var det en lugn och skön helg med några långpromenader nere vid havet. Det var inte alls så skönt som i julas då solen sken, men det är alltid något visst med havet även om det blåser och viner.

Ester är väldigt pigg och sprallig just nu. Hon har sprungit och busat som en tok på promenaderna, lekt och retats med Pärlan (som i och för sig verkar gilla det) och sprallat runt med alla människor som befunnit sig i huset. Hon är expert på att charma in sig och är väldigt populär hos alla som träffar henne.

Idag är hundarna än så länge ganska trötta. Vi ska snart åka och köpa hundmat på Stig Center och på vägen tillbaka tänkte jag stanna till på klubben och känna av status på appellplan. Kanske att det blir lite träning idag, annars blir det bara en promenad. Hoppas att polisen eller skytteklubben är igång så vi kan passa på att träna lite skott.

1 kommentar:

  1. Hej Louise !
    Wilmas löp är färdigt på onsdag och då får vi se hur seg hon blir efter detta. Vi ska börja träna lite smått i ridhuset i Nossebro lördag så får vi se hur pass taggad hon är.
    Min hemsida kommer att läggas ner så jag skriver på mina nya blogg.som heter elsaochwilma.blogspot.com
    Kram Liz

    SvaraRadera