söndag 12 april 2015

Utställningshelg

Då var ännu en helg snart till enda och som vanligt har vi hunnit med en hel del. För Smillas del har det varit utställning i dagarna 2 och bodde natten mellan lördag och söndag hos sin uppfödare i Varberg. Ester har därmed fått en del egentid med sin matte.

Jag var med båda utställningsdagarna men visste inte om jag skulle hinna på söndagen och därför blev det denna lösningen.

På lördagen fick Smilla bra kritik och Excellent men idag lite sämre kritik och Very Good. Hennes första Very Good så det är bara att glömma och domaren var lite snål. Så är det med bedömningssporter men kul att hon fick ett Excellent i Unghundsklass också, nästa gång hon ställs ut blir det ju i Öppen klass eftersom hon snart fyller 2 år.

Ester fick sig en löptur i fredagskväll plus en skogspromenad och ett spår igår. Man märker att hon tycker det är lite skönt att vars själv ibland.

I övrigt har vi hunnit med att byta däck på bilen, ett besök på Landvetter lekland, Claes har varit på fotboll och en massa utelek på gatan med grannar och grannbarn.

Matte och Ester redo för att gå spår 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar