lördag 22 november 2014

Upp och ner

Den här veckan har varit upp och ner på många sätt men 2 bra träningspass har vi fått till.

I torsdags var vi på Kallebäck och fokus då var att få en bra upplevelse vid skotträningen. Tyvärr fick de inte ordning på pistolen så det blev ingen skjutning på plan. Dock var det full aktivitet hos skytteklubben så vi tog en promenad dit istället. Smilla var helt oberörd och det kändes verkligen jätteskönt.

Tillbaka på plan så deltog vi på sittande i grupp, platsliggning och tantvisning. Kvällens höjdpunkt var på sittandet när hunden bredvid Smilla drog....och hon satt kvar. Så stolt över lilla fröken yster som faktiskt kan när hon vill.

Idag vi på inomhusträningen igen. Målet för dagen var att fokusera på Ester och så fick det bli. Körde igenom de flesta av 3:ans moment plus kryp och framförgående. Mestadels var Ester pigg och glad men hon får lite svackor då och då. Fantastiskt bra gjorde hon inkallning med ställande (med extern belöning bakom) Hon tycker det är så kul att hon fick hattefnatt-ryck efteråt och sprang runt med godislocket i munnen :-)

Smilla fick vara med lite också såklart. Lite kontaktövningar med störning och lite annat. Och faktiskt var hon fokuserad på mig och inte allt annat runt om. Jättenöjd med hennes sätt och engagemang, vi har en bit kvar men några steg framåt har vi allt tagit :-)

Avslutade som vanligt med platsliggning, från vänster: Lotus, Smilla, Meja och Kita.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar