torsdag 14 februari 2013

Höglöp

Nu är både bil och hundbur borta och det känns skönt att det nu är 2 oanvända saker som man slipper fundera över. En jättetrevlig tjej från Töllsjö var jätte intresserad, det handlade endast om den skulle passa i hennes V70 (den gamla modellen). Eftersom den är tillverkad för en Golf Variant tänkte jag att det skulle gå bra men det var verkligen på håret. Hon fick ta bort plastmattan och sedan trycka till ordentligt för att den skulle komma igenom öppningen. Väl på plats stod den som gjuten och hon var superglad över att kunna köpa den.

Vi stod och pratade en stund och hon berättade att hon bara hade en liten hund idag men att hon skulle åka till Tjeckien i sommar och köpa en Tjeckis bruksras. Spännande att höra hennes historia och som sagt det var en väldigt trevlig person. Man kan alltså stöta på vettiga personer även via Blocket, vi har nämligen träffat på en hel del tetigt folk de få gånger vi haft annonser där.

Själv är jag fortfarande krasslig efter alla mina förkylningar. Fick gå hem lite tidigare från jobbet igår eftersom jag har sådan hosta. Det låter inte bra när man sitter i telefon med kunder och måste hosta hela tiden. Idag är jag hemma och vilar, sen blir det långhelg i Frillesås.

Ester är nu i höglöpet och är otroligt snuffsig när hon är ute. Fastnar med nosen på alla fläckar och småkissar överallt. Hon har lite knäck i lurarna men det är väl så i några dagar när hon ska försöka hitta en partner. Självklart blir det inget med det, hon får allt vänta till vi skaffar valp på annat håll och den dagen tycker hon säkert inte att det är speciellt roligt. Det är dock inte aktuellt nu utan kanske om ett par år eller så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar